EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

3 éves ivartalan, FIV/Felv negatív cicámnál bőrbiopszia alapján plazmacytomat diagnosztizált az állatorvosom. 3 héttel a biopszia előtt a vérképe majdnem tökéletes volt, a fehérvérsejt szám volt 13 ezer. A cica jó kondícióban van, 6,4 kg. Kapja a Vetri-DMGt, Immunovetet, Béres cseppet.
Felmerül a kemoterápia, mint egyetlen kezelési mód.
Mi a véleménye róla? Félek a mellékhatásoktól, nehogy azzal öljem meg.
De ha nem kapja, akkor úgy érzem,hagyom meghalni.
Ön mit tenne, ha a saját cicájáról lenne szó?
Köszönöm:Andi

2016.02.29

Állatorvos

Ez egy nehéz kérdés, minden állat másképpen reagál a kezelésre, különböző mértékben viseli meg őket. Szerintem érdemes konzultálni Dr. Vajdovich Péterrel, mert neki nagyon nagy tapasztalata van az onkológia területén. Én nem dönthetek Ön helyett, csak azt javasolhatom, hogy tájékozódjon alaposan a kezelési lehetőségekről és azok lehetséges mellékhatásairól. Szerintem meg kell adni a lehetőséget a cicának, hogy egy jól kiválasztott kezeléssel elpusztítsák a daganatos sejteket, különösen akkor, ha a cica jól bírja a kezelést. Ha nagyon nem bírja a kezelést a cica, akkor még mindig dönthet a terápia abbahagyása mellett.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem