Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

7hónapos kan németjuhász kutyánk van. Kertes házban lakunk.Állandóan rág, mindent, ami a szája elé kerül. Naponta többször van kiengedte a kertbe, egyszer sétálunk is vele,legalább egy órát. Labdázunk, játszunk, mozgunk vele. Ennek ellenére állandóan menni akar, kiszökik a kertbe a kennelből, és rögtön rombolni kezd. Nem fogad szót, felugrál, és folyamatosan csipked. Mit kellene vele kezdenünk?

2017.11.23

Állatorvos

Igen, egy 7 hónapos kiskutya fáradhatatlan. Minden érdekli, mindent rágcsálna, mozog, ugrál…Napi egy séta valószínűleg nem fárasztja le eléggé.  A német juhász egy rendkívül intelligens munkakutya, amelyik mind testi, mind szellemi elfoglaltságot igényel és mindegyikből sokat. A legjobb megoldás az lenne, ha kutyaiskolába járnának vele, tanítanák, így biztosan idővel jól nevelt felnőtt kutya válik belőle, de ehhez nagyon sokat kell vele foglalkozni. Egy kutyának nagyon unalmas a kennelben, az ő szemszögéből érthető, hogy ingereket keres….

Vissza a kérdésekhez