Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

8,5 hónapos labrador kutyusomnak napok óta kevesebb az étvágya, mint korábban. Korábban levest, tápot és konzervet kapott, mindet jóízűen elfogyasztott. Ám a hideg idő beköszöntével (nem tudom, van-e jelentősége, de akkor kezdődött) előfordul, hogy a levest, vagy a tápot a tálkájában hagyja. Mindamellett játékos, vidám, rágcsál (játékait, fogtisztítót, jutalomfalatot), nem tűnik betegnek, sem fogfájósnak. Mi lehet a gond? Lehet, hogy hidegben egyszerűen kevesebbet esznek a kutyák (szabadban tartott)? Esetleg megunta az eddig kapott tápot és főtt ételt (a konzervvel nicns gond, azt rögtön megeszi, amitn megkapja). Mit javasol doktornő?

Várom válaszát! Köszönöm!

2016.01.13

Állatorvos

Hidegben az a jellemző, hogy többet esznek az állatok, hiszen az állandó testhőmérséklet fenntartása ilyenkor több energiát igényel. Ne adjanak az állatnak nasikat (jutalomfalatokat), csak kis mennyiségben és csak akkor, ha tanítják. Legyen naponta két étkezés,amikor minőségi, teljes értékű tápot kap az állat. Ha a csökkent étvágy kondícióromlással is jár, akkor sürgősen vigyék orvoshoz a kutyát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem