Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
8 hetes tacskó kiskutyám van kérdésem lenne, mi Ön szerint az optimális, hányszor etessem és etetésenként hány gramm ételt adjak, mert eltérő tanácsokat kaptam. Jelenleg a Select Gold Sensitive bárányos tápot adom, ennek a termékcsaládnak adhatom a konzervét is mi Ön szerint a legjobb a kiskutyámnak? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel: S. Petra

2017.11.02

Állatorvos

Egy nyolc hetes kölyköt  még napi 4x-5x is lehet etetni. Az etetések száma majd fokozatosan csökken fél éves korig napi 2 étkezésre. A tápon feltüntetett mennyiséget kell annyi részre osztani, ahány étkezés van. Természetesen a tápokon feltüntetett mennyiségek csak irányadók, ettől felfelé és lefelé is el lehet térni, ha a kölyök sovány vagy éppen hízik. A lényeg, hogy jó kondícióban legyen. Szerencsére ennek megítélésében most folyamatos segítsége lesz, hiszen rendszeresen jár majd oltásra állatorvosához. Bármelyik prémium kutyatáp megfelelő a kiskutya felnevelésére, így a Select Gold is, akár a száraz, akár a konzerv.  Ha szeretné, hogy a kölyök a későbbiekben megegye a száraztápot, akkor ahhoz mindenképpen szoktassa hozzá, ne legyen helyette mindig konzerv vagy házi étel, mert akkor könnyen lehet, hogy elutasítja majd a szárazat. Az, hogy a sok jó közül kinek melyik válik be inkább az egyéni kérdés.

Vissza a kérdésekhez