Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
9hónapos házi cicám köhécsel. Nekem nagyon csúnya a hangja.Ez normális? Kb.2hete köhögött 1alkalommal 1 percig,a múlt héten is egyszer köhögött viszont igen sokáig tartott.Futkározott kicsit és ismét rájött. Mi lehet ez?
Féreghajtót kapja 3 havonta. Vegyek szőroldót? Házi kosztot egyáltalán nem eszi,hiába kínálom,csak a Purina szárazat és az alutasakost.
1csg alutasakost nagyon ritkán eszik meg. Csak az aszpikot nyalja le róla.Van amikor a fele megy az utcai macskáknak. Szárazból viszont nem eszik túl sokat.Meg fogja enni a pasztát?! Minden nap van széklete.
Jókedvű,játékos,sokat alszik.Válaszát köszönve,Tisztelettel:Bellusné T. Tünde

2015.02.12

Állatorvos

Ha a cica köhög és nem öklendezik, akkor valószínűleg légúti betegsége van. Vigye orvoshoz a cicát és vizsgáltassa meg a felső légutakat, szívét és a tüdejét.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem