EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Az lenne a kérdésem, hogy egy 2 hónapos kiscicát meg lehet-e már fürdetni? Kozmetikusra bíznánk a dolgot, csak mivel most hozzuk el lakásba, előtte pedig kint volt, ezért szeretnénk előtte megfürdetni.

Köszönöm válaszát!

2015.10.16

Állatorvos

Jó minőségű samponnal  (pl.: Dermilen) nyugodtan meg lehet fürdetni az állatot. Mielőtt lakásba vinnék a kölyköt mindenképpen adjanak neki féreghajtót és bolhák ellen is kezeljék. Ha bolhát visznek a lakásba, attól nagyon nehéz megszabadulni. Én ajánlanám a Stronghold 15mg (rózsaszín kupakos változat) cseppet, mert alkalmazható 6 hetesnél idősebb állatokon és hatásos bolhák, tetvek, fülrühösség, orsóférgek, kampósférgek ellen, sőt a szívférgesség megelőzésének is az egyik hatékony gyógyszere. Lehetőleg ne azon a napon fürdessék, amikor a cseppet használják, bár a készítmény leírása szerint 2 órával a cseppek alkalmazása után már lehet. Jó megoldás lenne, ha a hazavitel előtti napokban megkapná a féreghajtót és a cseppet és a hazavitel napján fürdetnék, ha ez lehetséges.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem