EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

A tanácsát szeretném kérni, 9 hónapos cicámat szerdán ivartalanították cisztát is találtak nála (kislány cica) azóta nagyon kedvetlen, remeg és alig eszik ,iszik. Ez nem tetszik nekem. Válaszát előre is köszönöm.Szilvia

2016.02.27

Állatorvos

Amin a cica átesett, az egy komoly hasűri műtét, ami a műtétet követő napokban fájdalommal jár. Ha egy állatnak fájdalmai vannak (akárcsak egy embernek), akkor nem fog sokat mozogni, elbújik, nem igazán eszik. Ilyenkor érdemes fájdalomcsillapítót adni. Ha a cica állapota nem javul, akkor vigye vissza az orvoshoz. Általában a műtétet követő 3.-4. napon már sokkal életvidámabbak az állatok.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem