Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
A cicám 5 éves ivartalanított kandúr, és 7 kiló. Kb. másfél el volt törve a lába, ezért 3 hónapig ketrecben volt, és sajnos elhízott, azóta viszont egyszerűen nem tud lefogyni, pedig kizárólag ivartalanított macskáknak való eledelt kap, szárazból, és nedvesből. Már annyira lecsökkentettem az adagját, hogy ha ennél kevesebbet adok, akkor már éhezik. Napi 1 tasakkal kap. A szárazat annyira nem szereti, de ha nincs más, megeszi. Szobacica, úh. nem nagyon mozog, a játék is max.10 percig tart, aztán lefekszik. Ajánlották az Eukanuba restricted calorie cat fogyókúrás tápot. Ön szerint ez megfelelő táp a fogyáshoz? Ha ezt kapja, akkor tényleg csak a fogyókúrás tápot egye, vagy a korábban megszokott sterill nedvestápot is kaphatja, vagy a nedvestáp is legyen inkább fogyókúrás?
Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel N.Mónika

2016.07.27

Állatorvos

Kedves Mónika!

Az ivartalanított cicáknak való táp csak szinten tartásra elég. Attól fogyni nem fog. Ha meghízott, akkor muszáj neki kifejezetten fogyókúrás tápot adni, és csak azt. Nagyon sok lehetőség van, az egyik jó választás a Eukanuba, próbálhatja nyugodtan. Ha már leadott valamennyit akkor egyre növelje a mozgással töltött percek számát.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem