Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornô!
A pajtánkba lefialt egy macska, a kiscicája minket választott. A szabadságunk végére teljesen hozzánk szokott, befogatuk, elhoztuk Bpre. Kb. 3 hónapos lehet. Elsô Cica gazdák vagyunk… Mi a teendônk? El kell vinnünk egy általános vizsgálatra állatorvoshoz? Kell kapnia oltást? Egészséges, mozgékony, nagyon kedves kiscica. Köszönjük a valaszát! Üdv., Edit

2016.08.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Igen, mindenképpen el kell menni állatorvoshoz , ahol tájékoztatást kapnak a lehetséges oltásokról is ( kombinált, leukózis, veszettség- attól függően , hol szeretnék tartani stb). Féreghajtani mindenképpen kell, és ha kinti cica lesz a bolha- kullancsirtó szert is rá kell tenni. Ivartalanítás nagyjából fél éves korban javasolt. Üdv, sok boldogságot a cicához.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem