Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

A cicám körülbelül február óta szakaszosan visszatérő hasmenése és hányása van. Van hogy 1 hétig sokat van hasmenése és hány utána pedig 1 hónapig rosszul van. Nagyon lefogyott a közel fél év alatt, csont és bőr és most az utolsó egy hétben folyamatosan sárgás színű kissé habos állagú hasmenése van vércsíkokkal, tegnap 2 napi emésztetlen táplálékot hányt ki. Hányás után mindig, iszik, eszik. Elvittük már orvoshoz kapott több fajta gyógyszeres kezelést, élősködőkre, bélszindrómára illetve többfajta speciális tápot bél-gyomor problémákra. Ön szerint esetleg ezek a tünetek mire utalhatnak? Mivel érdemes etetnünk? Esetleg milyen vitamint lenne érdemes adnunk neki?
Előre is köszönöm szépen válaszát!

2017.05.21

Állatorvos

Kedves Gazdi! Részletes kivizsgálásra lenne szükség ( vér, vizelet, hasi ultrahang). Allergiavizsgálat sem ártana és gyorsesztek, megállapítani, hogy van-e gyógyíthatatlan betegsége a cicának. Lehetsége, hogy endoszkópos vizsgálatra is szükség volna.

Vissza a kérdésekhez