Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Az oltásokkal kapcsolatban lenne Önhöz kérdésem, miszerint a kiskutyám most lett egy éves, már megkapta a veszettség elleni oltás ismétlőjét. Így egy évesen van még valamilyen kötelező oltás számára? Illetve, ha Advocate spot ont kap havonta, akkor szükséges még mellé 3-4 havonta féreghajtó? Ha igen, akkor milyen? Úgy tudom Milbemax nem javasolt együtt Advocateval, viszont az eddigiekre nagyon érzékenyen reagált, 1-1 napig mindig rendszeresen hányt. Eddig a Drontalt, Vitaminthe pastát, Quanifent kapott, mindtől 8-10 szer hányt. 🙁 Az Advocatera jól reagál. Van esetleg olyan féreghajtó, melynek összetétele hasonló lehet azzal? Nagyon szépen köszönöm a segítségét! Üdvözlettel, Nóra

2017.08.25

Állatorvos

Ha a Milbemax tablettát bírja a kutya, akkor adja neki azt, mert ez a készítmény hatékony az összes fontosabb gyomor és bélrendszeri parazita ellen és a szívférgesség megelőzésére is alkalmas. Az Advocate nem hatékony a galandférgek és kullancsok ellen sem. Nem tudom milyen készítményt használ még, mert gondolom kullancsok ellen is védekezik valahogy. Ha a Milbemax beválna, akkor mellette sokféle csepp és nyakörv használható lenne bolhák és kullancsok ellen.

Vissza a kérdésekhez