Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
A segítségét szeretném kérni a cicánk viselkedésével kapcsolatban. Két éves ivartalanított lány cica, és pár hete furcsa farokrángatódzást végez, és azt követően úgy ugrándozik mintha csipné valami. Megnéztük nincsen élősködője, rendszeresen kap bolhairtót, és féregtelenítőt is. A kommunikációja is megváltozott zaklatottabban viselkedik és sokkal gyakrabban és panaszosabban nyávog. Az étvágya jó, hosszas kísérletezés után rájöttünk, hogy csak hipoallergén tápot tud enni, mivel más tápokat rendszeresen kihányt.
Válaszát előre is köszönöm.

2017.10.23

Állatorvos

Vigyék orvoshoz a cicát. Alaposan át kell vizsgálni. A leírt dolog arra utal, hogy a cicának valami irritációja, fájdalma van. Azt, hogy hol van a probléma, csak vizsgálattal lehet eldönteni. Ismertem cicát, aki egyik szekrényből a másikba bújt, össze vissza ugrált, kerülte a gazdáját, teljesen megváltozott a viselkedése. Neki például az egyik foga volt érzékeny…

Vissza a kérdésekhez