Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
A cicám (kinti-benti ivartalanított) szokott olyat csinálni,hogy adok neki enni és aztán szinte egyből ki is hányja és utána megint kér enni. Miért lehet ez? Vigyem orvoshoz? Kedve teljesen normális.

2015.06.26

Állatorvos

Figyelje meg, hogy van-e összefüggés az étel típusa és a hányás között. Előfordulhat, hogy a macska gyomra egy bizonyos ételre érzékeny és ha azt elkerülik, akkor megszűnik a probléma. Ha ez nem így van, akkor mindenképpen szükséges egy állatorvosi vizsgálat, de a biztonság kedvéért a legjobb, ha már most orvoshoz viszi a cicát. Ha a hányadékban szőr van, akkor adjon a cicának szőrgombócoldót egy héten át minden nap és figyelje, hogy a tünetek rendeződnek-e.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem