Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,a véleményét szeretném kérni a kutyánkkal kapcsolatban,hogy megnyugtassam a lelkünket.10 éves kan,keverék,egy ideje már -kb. 2 hónapja,vérzik a végbele.Kiderült,hogy nem bélgyulladás,nem féreg,nem allergia,nem is alsó táji daganat,mert kézzel vizsgálva semmi sem tapintható.(hacsak nem valami feljebb lévő tumor,ami vérezget)A súlyvesztésen és a vérezgetésen kivül semmilyen más tünete nincs.Az állatorvos Kalazar-ra kért vérvételt,de még nem vittük el,lévén hogy munkanélküliek vagyunk,a vizsgálat sokba is kerül,de az az igazság,hogy nem tudom,mennyit segithetne,vagy hosszabbithatna az életén a terápia.A kora miatt gondolom csak,hogy felesleges lenne.Azt kérdezném Öntől,hogy helyesen döntök-e,ha nem megyek bele semmilyen kezelésbe,vagy furdaljon a lelkiismeret,hogy többet kellett volna tennem?Köszönöm a válaszát!

2017.12.09

Állatorvos

Ne haragudjon, de én nem nyugtathatom meg a lelkiismeretét azzal, hogy a vizsgálatok és a kezelés feleslegesek. Egy kutya élhet akár 15 évig is…Sajnos nem tudjuk mi a baja az állatnak. Milyen vizsgálatok történtek? Sajnos van olyan is, hogy a gazdi nem engedheti meg magának a sok vizsgálat költségét és a költséges kezeléseket sem. Manapság ez egyre gyakoribb probléma, ilyenkor nyilván a gazdi is sok mindenben nélkülöz. A lelkiismerete akkor lehet nyugodt, ha mindent megtett, amire jelenleg lehetősége van….Szerintem beszéljenek őszintén egy olyan állatorvossal, aki az anyagi helyzetüket szem előtt tartva segít megtenni mindent amit csak lehetséges azért, hogy a kutya életminősége a lehető legjobb legyen.

Vissza a kérdésekhez