Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/Doktor, nagyon aggógom a kutyusom miatt. 7 hónapos shar pei. Ma vettem észre hogy az egyik herezacskóján valami seb féle keletkezett.. Ugy néz ki mintha leégett volna a bőr, tiszta piros mintha véres lenne. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm válaszát!

2015.02.12

Állatorvos

Vigye orvoshoz a kutyát. A leírás alapján a kutyának hereborék gyulladása van, ami rendkívül kellemetlen. Ilyenkor sok esetben gallér szükséges, hogy megakadályozzuk a terület állandó nyalogatását. A sebvédelem mellett enyhe esetben elég a terület naponta több alkalommal történő fertőtlenítése és helyi kezelés alkalmazása (gyulladáscsökkentőt és antibiotikumot tartalmazó készítménnyel).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem