Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Az a kérdésem lenne ,hogy két hét múlva hozom el Bichon Bolognese kiskutyámat milyen oltásokat kell majd megkapnia? köszönöm előre is a választ!:)

2015.05.20

Állatorvos

A kölyöknek biztosan lesz már oltási könyve. Azt mindenképpen vigye el a választott állatorvosához, aki az alapján látni fogja, hogy hol tart a kiskutya az oltási sorában. Az oltási sor általában így néz ki:

-parvovírusos bélgyulladás elleni oltás, kombinált oltás, parvo ismétlő, kombinált ismétlő, veszettség elleni védőoltás-ezek két hetente követik egymást

-fél éves korában kombinált ismétlő, egy éves koráig veszettség ismétlő

Ezeken kívül léteznek egyéb oltások is, például kennelköhögés és Lyme-kór elleni vakcina. Ezek szükségességét a kutya életmódja teheti indokolttá. Nagyon fontos a rendszeres féreghajtás is és a bolhák kullancsok ellen is védekezni kell.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem