EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Érdeklődni szeretnék h lassan másfél éves yorki kutyámnak a szeme állandóan csippásodik! Szem körül a szőre ki van nyirva es nem log bele, akkor is.Esetleg valamire allergiás lehet?
Előre is köszönöm a válaszát!Dia

2016.04.12

Állatorvos

Kedves Dia!

Egy csipásodásnak nagyon sok oka lehet. Csak néhány példát felsorolok a teljesség igénye nélkül: szemállási rendellenességek, rendellenes pillaszőr állások- ez sokszor szabad szemmel speciális nagyítás nélkül nem is látszik-, kötőhártya gyulladás, idegen test okozta irritáció , szemfekély és persze az allergia is stb stb.

Próbálja meg napi 2szer  bórvízzel törölgetni a szemét-emberi patikában kapható vény nélkül-, de ha nem javul pár napon belül egy szemészeti kivizsgálást javasolok mindenképpen.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem