Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Foxterrier kutyám 9 éves, több betegséggel is küzd: csípő problémák, izületi problémák, csigolya összenövés. Az állatorvos műtétet már nem javasolt. Trocoxil tablettát adok neki, amely maximálisan hozta az elvárt reményeket: szalad, játszik, jókedvű. Mintha egyáltalán nem lenne beteg. Kizárólag a leülést csinálja lassan.
Viszont a trocoxilból beadtam a maximális mennyiséget. Július közepén kapta meg az első tablettát, december elején fogja a hatodikat. (az utolsót)
Mire számíthatok januárban? Csak januárig fog hatni a tabletta? Utána mit javasol ha újra fájdalmai lesznek? hiszen a következő kúrát csak március elején kezdhetjük.
Válaszát előre is nagyon köszönöm.
Üdvözlettel:
Ravasz Eszter

2017.11.28

Állatorvos

A kezelés végén mindenképpen csináltasson egy vérvizsgálatot, hogy kiderüljön mennyire terhelte meg a szervezetét a kúra. Már most kezdjen el valamilyen táplálékkiegészítő készítményt adni a kutyának pl.: Synoquin EFA, Caniviton Forte, Biogenic Pet. Adhat az állatnak halolajat is, Kaphat Milgamma N tablettát. Beszélje meg a kezelő állatorvosával, hogy a laborvizsgálatok ismeretében milyen startégiát javasol, milyen kezelést engedélyez.

Vissza a kérdésekhez