Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Fél éves cicát befogadtunk, kb egy hónapja van nálunk. Szerencsére az alom használata első perctől ment neki, semmi gond nem volt. Azonban egy-másfél hete megtalálta az üres szennyestartót, és oda végezte dolgát. Később találtam rá, így semmilyen szidást nem kapott. Azt hittem egyszeri alkalom (esetleg bosszú, egyedül hagyás miatt…) azonban a tegnapi nap 2 nagy dolgot is találtam a nem üres szennyestartóban… akkor odavittem és kapott szidást. Hogy tudnám ezt megakadályozni, vagy hogy szokás legyen belőle? miért “szokott” most rá erre a módra? (emelett persze az almot is használja)
Köszönöm tanácsát

2015.10.23

Állatorvos

Ha egy cica egyszer valahová odapisilt, kakilt, akkor annak a szaga a későbbiekben is vonzóvá teszi számára a helyet. Emellett sok cica szeret textíliákra üríteni. Fedje úgy le a szennyesládát, hogy a cica ne férjen hozzá, és tisztítsa le alaposan klórmentes tisztítószerrel (lehet ilyet kapni az üzletekben). Emellett tegyen ki a szennyesláda mellé egy olyan alomtálcát, amibe textíliát tesz.

Vissza a kérdésekhez