Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Furcsa kérdéssel fordulok Önhöz.
Van egy másfél éves kanJack Russel Terrier keverék kutyám. Testalkata olyan mint egy agáré, a feje mint egy jack russel terriernek kicsi amstaff beütéssel.
10kg a kutya kereken. A kérdésem az lenne, hogy lehet, hogy amiatt “maradt ilyen kicsi”, hogy mikor hozzánk került 8 hetesen akkor még nem voltunk tisztában a minőségi táp fogalmával és Pedigreet illetve konzerv ételt kapott? kb 6-8 hónapos korában vettünk neki először prémium tápot (azóta is csak prémium tápot eszik). Egyébként szerencsére egészségügyileg teljesen rendben van. Csak a mérete furcsa, hogy ekkora maradt.
Válaszát előre is köszönöm!

2017.09.17

Állatorvos

Egy fajtatiszta jack russel terrier átlagosan 9kg. Egy keverék kutya esetében nem tudjuk, hogy milyen fajták alakították a genetikai állományát. A kutya, ha egészséges, akkor azért néz úgy ki, ahogy kinéz és azért akkora amekkora, mert ezt örökölte. Ennyire azért nem meghatározó, hogy prémium tápot kap-e vagy nem. Egy keverék kutyánál soha nem tudhatjuk, hogy mi válik belőle felnőtt korára.

Vissza a kérdésekhez