Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves DoktorNő,

hétvégén tehát 5 napja, új kiskutya csatlakozott a csaldához. 10hetes és ennek megfelelően állandóan harapdál. Mint kiderült nem jól volt oltva, az egyik oltásást (szopornyica) az oltási könyv szerint kétszer kapta meg, így tegnap megkapta a másik típusú kombinált oltásást is. A kérdésem, hogy többször felkarcolta a bőrünket a fogával , nem mélyen de jócskán megharapdált, ebből adódhat e bármi egészségügyi problémánk (az oltás hiány miatt)? a másik kérdésem pedig mivel úgy tudtuk hogy be van oltva többször is levittük sétálni a kisállatot , hogy szocializálódjon és szobatisztaságra neveljük ahol többször is találkozott kutyákkal…emiatt kell e aggódnunk. Előre is köszönöm a válaszát !

2017.05.04

Állatorvos

Kedves Gazdi! Kérem, írja meg pontosan milyen oltásokat kapott a kiskutya. Egy kiskutya oltási sora 8 hetesen kezdődik parvo virus ellen, majd kis kombinált oltást szoktunk adni 2x illetve a parvo elleni vakcinát ismétlik. Ez azt jelenti, hogy az oltásokat két hét eltéréssel beadva egy kiskutya a védettséget 16 hetes korára éri el. Önöknek nem kell aggódniuk a kiskutya harapdálása miatt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem