EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Hullámos papagájunknál fennáll a probléma, hogy evező tollai kihullanak, a kihulott tollak szárának belseje fekete színű, elgyengült. Kértem már tanácsot állatorvostól, több szert is próbáltunk. Eledel terén is próbáltunk több magkeveréket. Jelenleg már jó ideje DM Guard + U vitaminnal próbálkozunk, az orvos tanácsára. De a helyzet nem javul, ahogy kihullanak a madárka tollai visszanőnek ugyan, de kezdődik a folyamat előlről. Így szegény nem igazán tud 1-2 méternél többet repülni, azt veszem észre nem tudja az energiáit úgy levezetni, ahogy azelőtt megszokta. Kedélye egyébként ugyanolyan jó mint volt, eszik, iszik, játszik, csicsereg 🙂

Üdv: Dominika

2016.08.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A madarakkal foglalkozó szakterület nagyon különbözik a többi állattól, különösen a kültakarójukat tekintve. Ezért azt javasolnám, hogy keressenek fel a madárral egy madár specialista állatorvost- pl . Állatorvosi Egyetem- aki biztosan egyből fog segíteni és a vizsgálat után diagnózist állít fel és érdemben tudják majd kezelni a madarat.Én most látatlanban nem adnék tanácsokat, nehogy rossz útra tévedjenek megint.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem