EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Idős nőstény macskámat nemrég ivartalanították. Az étvágya az utóbbi időben megnőtt, napjában kétszer-háromszor is van széklete. Ez természetes? Milyen tápot tudna ajánlani neki?
Sok köszönettel: Bettina

2016.05.30

Állatorvos

Kedves Bettina!

Nagyon sok féle táp van, különböző gyártóktól amik idős cicáknak valók. Jó lenne tudnom a cica korát. De persze vannak olyan tápok is amik kifejezetten az ivartalanítás utáni anyagcsere változásokra “koncentrálnak” és megelőzik az állat elhízását. A royal Canin tápokat én nagyon szeretem, mert állatorvosok fejlesztik ki, és nagyon megbízhatóak szakmailag. A másik jó választás a Hills táp. De belinkelek párat,ami kifejezetten neki való más márkából is.

SELECT GOLD Senior Sterilised alutasakos lazac 85g

SELECT GOLD Sterilised alutasakos lazac 85g

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem