Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Jelenleg van egy 27 hetes puli keverék kiskutyánk. Ő napközben, míg mi dolgozunk, kint van az udvaron. Van egy háza, de nem megy bele soha, a fedett (de 3 oldalról nyitott) teraszon van neki egy vastag lábtörlő, hogy ne a hideg betonon feküdjön. Holnap költözik hozzánk egy két hó körüli keverék kutyus, viszont ő rövid szőrű. Milyen óvintézkedéseket szükséges tenni, hogy ő is kint lehessen napközben? A kutyaházba mindenképp megpróbáljuk beszoktatni, de nem tudom, hogy ez elég-e. Gondoltunk arra is, hogy kutyaruhát adjuk rá míg kint van, valamint veszünk szalmát, és azt pluszban betesszük a házba, illetve későbbiekben szükséges, rendelünk neki melegítő párnát is. Ő eddig lakásban volt, mivel nincsen még meg az összes oltása, így sétálni sem vitték le.

Kérem adjon tanácsot, hogy mi lenne a jó megoldás.

Köszönöm előre is!

Üdv:

Köblös Petra

2017.12.03

Állatorvos

Szerintem napközben, ha van egy szélvédett száraz hely ahová behúzódhat, akkor nincs nagy gond, de valószínűleg fázni fog… Megpróbálhatják a kutyaruhát, de annak megvan az a veszélye, hogy a másik kutya játékből leszedi róla. Éjszakára be kellene engedni a kutyát egy temperált helyiségbe. A kutya eddig lakásban volt, én nem ajánlom, hogy minden átmenet nélkül decemberben kerti kutya legyen…

Vissza a kérdésekhez