EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Július elején hozhatjuk el az alomból spániel kutyusunkat. A tenyésztő jelenleg Royal Canin cocker junior tápot ad neki. Ön melyik márkájú tápot javasolja leginkább? Kb. mennyi idő más tápra való átszoktatás? Ennyi idősen kaphat már jutalomfalatot?

Ezenkívül milyen kefe a legalkalmasabb a szőrzetük tisztántartására? Kiskorban már elkezdhető a fésülésük?

Válaszát előre is köszönöm,

Üdv

2016.06.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A Royal Canin fajtatáp az egyik legjobb választás. Én nem szoktatnám át, ha anyagilag megengedhetik maguknak ezt a minőséget, maradjanak legalább kölyök korban a legjobbnál. Jutalomfalatot kaphat, semmi káros hatása nincs.

A szőr ápolását jó, ha minél korábban elkezdik, hogy hozzászokjon a kiskutya. A FURMINATOR kefét javaslom, nem olcsó, de tényleg lényegesen jobb, mint a többi kutyakefe. Valóban kiszedi az elhalt aljszőrt.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem