Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Korábban már írtam Önnek a Broadline csepp Foresto nyakörvvel együtt való alkalmazásáról, és azt tanácsolta, hogy a kettő együtt sok, és ajánlott más készítményeket. Közben rájöttem, hogy azért sok a kettő, mert a Broadline külső élősködők ellen is véd, viszont arra van a Foresto rajta.
Ajánlotta a Profender spot on-t, csak a biztonság kedvéért szeretném megkérdezni, hogy akkor ezt rá lehet csepegtetni a macskára, ha a Foresto rajta van? Nem lesz baj, ha véletlenül szer kerülne a nyakörvre is?
És még lenne egy kérdésem, ez a Profender mindenféle féregfajra ellen hatásos?

Köszönöm válaszát!

2017.08.11

Állatorvos

A cseppet alkalmazhatja a nyakörvvel együtt. Természetesen egyedi túlérzékenység kialakulhat, de ez bármelyik készítményre igaz. Olyan helyre tegye a cseppet, hogy a cica ne tudja lenyalni. Megteheti, hogy leveszi a nyakörvet, amíg a Profender beszívódik (például este bengedi a cicát, vagy bezárja valahová, ráteszi a cseppet, reggelre megszárad). Ez a készítmény hatékony az összes jelentős féregfaj ellen.

Vissza a kérdésekhez