Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Két cicánk van (5 és 6 éves) és az idősebb cica folyamatosan terrorizálja a kisebbet. Ez kb 2 hónapja történik, a kisebb macska gyakorlatilag a szekrény tetején él, mert ahogy lejön onnan rögtön megtámadja és nagyon durván neki esik. Van, hogy abbahagyja és normálisan viselkedne, de a kisebb cica már annyira fél tőle, hogy normál állapotban is csak fúj rá és menekül előle. Használunk Feliway párologtatót már 2. hónapja, de egyelőre nincsen nagy változás. Voltunk orvosnál is vele, de ezt a Feliway-t ajánlotta, milyen más lehetőségeink lennének még? Senki mással nem agresszív, csak a másik macskával.
Előre is köszönöm.

2017.11.09

Állatorvos

Mióta élnek együtt a cicák? Eddig milyen volt a viszonyuk? Történt valami változás az utóbbi időben? A hirtelen viselkedésváltozás hátterében akár betegség is állhat. Vegye fel a kapcsolatot Dr. Sátori Ágnessel, ő viselkedésterápiával foglalkozik.

Vissza a kérdésekhez