Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Kutyám az Advantix cseppentés után kb. 2 napig viszket azon a helyen ahová a spot-on került. Ez normális, vagy ez már allergiás reakciónak számít? Sajnálom a kutyám, mert 2 napig folyamatosan vakarózott, viszont nem tudok másik olyan spot-on készítményről ami nem permetrin alapú és mind a 3 vérszívó ellen véd. Mit tanácsol, szabad így használni?

2015.07.19

Állatorvos

Ha a kutya nagyon vakarózik és a terület kipirult, akkor célszerű másik készítményt kipróbálni (pl.: Vectra 3D), a hatóanyagok azonossága nem jelenti törvényszerűen azt, hogy egy másik készítmény is irritációt okoz. Ilyenkor mindig azt kell mérlegelni, hogy mennyire súlyos a vakarózás (kipirul-e a terület, esetleg kihullik-e a szőr, a kutya nagyon nyugtalan stb.).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem