Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Kanári szeme könnyezett, másnapra becsukódott. Szürkés hártya borítja. Egyszer kinyitotta, újra visszazáródott. Nem nagyon megy a kalitkában felülre. Mi lehet a baj? Mit tegyünk? Nincs kanárival foglalkozö állatorvos a közelben.

Segítségét köszönöm!

Ildikó

2016.04.01

Állatorvos

Kedves Ildikó!

Mindenképpen fel kellene keresni egy madárspecialistát, mert így csak félrevezető válaszokat kap majd. A szem nagyon érzékeny szerv, egyszerű sérülésektől kezdve, szemnyomásproblémán át bármitől lehet ilyen tünet, akár szisztémás betegségek is lehetnek a háttérben. Amíg nem jut el, vagy legalább telefonon nem tud részleletes tájékoztatást kérni egy specialistától, addig patikában vegyen bórvizet és azzal törölgesse óvatosan naponta 3szor ki a váladékot a madár szeméből.

Remélem tudtam segíteni, üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem