Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Kiskutyám még bent alszik éjszaka, nappal az udvaron rohangál. 5:30-kor reggeli és pisi, ezzel együtt kezdődik az udvari élet, este 22-kor bevisszük aludni a konyhába. Sajnos ilyenkor még mindig nagyon aktív, futkorászik, nem akar lefeküdni, kaparja az ajtót. Régebben azonnal el is aludt, de már nem hajlandó. Kérdésem, hogy ilyenkor mit tegyünk? Szükséges kifárasztani a kutyát alvás előtt? Esetleg a vacsorát máskor adjuk (21-kor kap vacsorát)? Sok játéka van, amiket szeret harapdáni, viszont nincs időnk játszani vele órákon át.
Válaszát előre is köszönöm!

2017.05.04

Állatorvos

Kedves Gazdi! Napi szinten szüksége van a kutyusnak foglalkozásra. Szellemileg is le kell fárasztani. Naponta 5-10 perc foglalkozás ( eleinte 3-4 perc is elég) szükséges. Használjanak jutalomfalatot, amikor bekerül estére, akkor legyen egy utolsó falat, majd pihenés és ezután már ne foglalkozzanak vele.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem