Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Kicsit összekavarodtam az oltásokat illetően, illetve orvost is váltottunk a felénél, miután az új orvos azt mondta, most rendben vannak a kutyám oltásai. Azonban az internetet böngészve én nem így gondolom. Megtenné kérem, hogy ránézne?
Augusztus 2-án született. 12 hetesen kapta: CANIGEN Puppy 2b. 14,5 hetesen: Verican Plus DHPPI és Verican Plus L4. 16 hetesen: Rabisin. 19,5 hetesen: Biocan DHPPI/L4. 22 hetesen: BIOCAN C. Majd 9,5 hónaposan: Vanguard R. (Ezen kívül beadatattam neki opcionálisan a Borrelym 3-at, de ennek se volt ismétlője, ennek is úgy olvasom kell?) Nekem úgy tűnik, mintha kettő kombinált oltása kimaradt volna, illetve az ismétlés is csúszott? Mindig időben, orvosi tanácsra vittem oltatni, ezt követtük. De most egy kicsit átverve érzem magamat és aggódom is. A héten megyünk egy harmadik orvoshoz, de addig is szeretném, ha már esetleg képben lennék jobban. 🙁
Köszönöm a választ előre is!
Tisztelettel,
Szabó Éva

2017.09.06

Állatorvos

Az oltások amiket kapott egyszerűsítve: parvovírusos bélgyulladás, kombinált, veszettség, kombinált, coronavírusos bélgyulladás, veszettség, lyme betegség.

Többféle oltási protokoll is létezik. Ami feltűnik, hogy viszonylag későn kezdődött el a kölyök oltási sora. Lehet, hogy ennek hátterében az áll, hogy az anyakutya oltási programja megfelelő volt. Az, hogy 2 vagy 3 hát telik-e el az oltások között az nem számít. A kutya alapvetően rendben van, a legfontosabb oltásait megkapta, egyáltalán ne aggódjon. Amit valóban nem kapott meg, az a lyme és a corona oltás ismétlése. Van olyan, hogy a kutya kap még egy kombinált oltást, de mivel az oltási sor későn kezdődött, erre most nincsen feltétlenül szükség.

Vissza a kérdésekhez