Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!Kocsis Ferencné Kriszti vagyok!Van egy törpe disznyulunk!Az a gond hogy nagyon megnőttek a nyuszi fogai és körmei!Az lenne a kérdésem hogy vettünk neki fogkoptatót amit nem használ!Mi a teendő vagy mekkorára kell levágni a körmét és a fogát és mit lehet neki adni a száraz kenyéren és kukoricán kivül hogy mégegyszer ne nöjjön meg ekkorára a foga mert már az evéssel is problémái vannak emiatt!Válaszát előre is köszönöm!

2016.08.03

Állatorvos

Kedves Kriszti!

A probléma sajnos nem ennyire egyszerű. A nyulaknak, bár a karmát le lehet otthon is vágni,a kis érig ami jó esetben látható, a fogait viszont házi úton semmiképpen ne próbálják visszavágni. Ha teljesen szakszerűek akarunk lenni, és a legjobbat szeretnénk a nyuszinak, hogy jól át legyen nézve a szája, és meg legyenek reszelve a problémás fogak, akkor egzotikus specialista állatorvoshoz kell menni a nyuszival, aki egy felületes bódításban rendbe rakja a nyuszi száját, és persze körmeit is, ha kell. Ellenkező esetben berepedhet a fog és nagyobb kárt teszünk mint előtte volt.

Állatorvosi Egyetemen biztosan tudnak segíteni az Egzotikus osztályon ez ügyben.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem