Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy 9 hetesen beoltattam szúnyogcsípés és vérhas elleni oltással az oroszlánfejű törpenyulamat és azt mondta az ottani doki,hogy 3 hét múlva meg kell ismételni,pedig én úgy tudtam,hogy egyszer elég oltani. Az ilyen kis nyulakat tényleg 2x kell oltatni?
A másik kérdésem,hogy amikor hozzánk került a nyuszi szépen kialakította magának a wc helyét, ügyesen oda pisilt mindig,majd egyik napról a másikra elkezdte a wc-je köré is elereszteni a pisijét. Nem kipisil, hanem konkrétan oda pisil. Mit tudnék tenni,hogy vissza szokjon,hogy csak a wc-jébe pisiljen?
Válaszát előre is köszönöm.
Móni

2016.06.28

Állatorvos

Kedves Móni!

A kölyök nyulakat valóban 2szer kell vakcinázni, hogy kialakuljon a kellő védelem, utána pedig bizonyos vakcinákat évente, másokat félévente kell ismételni.

A wc ügyben csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálja gyakrabban cserélni az almot alatta, hátha csak tisztább wc-re vágyik.:)

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem