Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
Lakáson belül van 2 havanese kan kutyám az egyik 5 éves a másikat tavaly okt. kaptam,1éves.a nagy nem csinált semmi rosszat se pisi,se kaki,se jelölés,se rágás.a kicsi még mindig van hogy be kakil éjszaka mert nem szol nekem h.kiszeretne menni,nem tufom hogy vezessem rá hogy jelezzen!a nagy nyüszögve szol mindig!a másik gond jogy jelöl,pl:ahol eszik,lenne kis alvos helye és abba belejelöl játékot mindent le jelölve.mit csináljak hogy tanitsam?válaszát előre is köszönöm

2016.10.07

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Én azt javasolnám, hogy ha bárminemű piszkításon rajtakapja, jól szidja meg, amikor viszont jó helyen- az utcán végzi a  akármelyik kutya a dolgát kapjanak nagy dicséretet, jutalom falatot. Előbb utóbb meg fogja tanulni. A jelölgetésre a castrátio is nagy segítség lehet.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem