Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,

Március közepén örökbe fogadtunk egy 4 év körüli palotapincsi hölgyet, a neve Ella. Két nap múlva elvittük állatorvoshoz, mert nagyon köhögött, kiderült, hogy szopornyicás, mert sajnos a menhelyen valószínűleg már beteg volt, amikor ott megkapta a kombinált oltást. A kutyussal megjártuk Canossát, sokat sírtunk és reménykedtünk, elég jól viselte a betegséget. Már 3 hete nem kell szednie a gyógyszereit, azóta teljesen tünetmentes a kutyus, szerencsére semmilyen maradanó baja nem lett. Azt mondta az állatorvos, hogy ha tünementes, akkor vihetjük, hogy megkapja a kombinált oltását. Múlt héten voltunk, megvizsgálta, azt mondta, hogy már jól van, semmi jelét nem tapasztalja a betegségnek, ennek ellenére és nagyon félek, hogy mi lesz, ha az oltást megint rosszkor fogja megkapni. Most abban maradtunk, hogy jövőhéten kedden (május 30.) fogja beoltani. A doktor úr azt mondta, hogy nem szabad a múltra gondolni, hanem csak cselekedni, de olyan sokáig volt beteg, hogy nem tudok ettől elvonatkoztatni, a szopornyica valóban egy félelmetes betegség. Ön szerint túlkombinálom és aggódom ezt az egészet és a kutyus nyugodtan megkaphatja az oltását?
Válaszát előre is köszönöm: Anna

2017.05.25

Állatorvos

Kedves Gazdi! Az állatorvos csak egészséges kutyát olt be és előtte meggyőződik a kutyus állapotáról. Ha az állatorvosuk gyógyultnak látja a kutyust, akkor nyugodtan beoltathatja a kutyust.

Vissza a kérdésekhez