Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornö!
Måsfel eves cica kandurral kulföldre uj lakåsba kötöztem.Nappal sokat alszik,este 11 utån mår az ågyban a helyemen vår es beindu,l a karomat gyurja.Nincs ivartalanitva.Utåna pihenhetek,majd ejjel 1 fele jårkål,csunyån melyen nyåvog es putty,valahovå pisil a sarkokba,a szep parkettåra.Mår a furdöszobåba,konyhåba elöszobåba is van alom,hiåba.Kakålåsra igen,de pisilni többször parkettåra sajnos.de aranyos,este hazamegyek,alig vårja felvegyem,ölembe vegyem,csak håt nem tudom magam kipihenni.Citromhejakat raktam a sarkokba es ecettel vegig a sarkokat feltöröltem,az segitett.Ajånlottak valami elektromos illatositot meregdrågån. Otthon nem piszkitott,nem csinålt ilyeneket,elöszobåban aludt a kosaråban,szeretett letråra måszni nagyon.Lehet a környezet våltozås az ok. Szerintem Kartausi fajta,szurke ,sårgaszemu.

2016.01.01

Állatorvos

A cicát mindenképpen ivartalanítani kellene. Az a csoda, hogy eddig alomba pisilt. A változással járó stressz most valószínűleg előhozta a jelölő viselkedést. Az ivartalanítás után is még heteknek kell eltelnie, hogy a nemi hormonok kiürüljenek és ezáltal a jelölő viselkedés csökkenjen és remélhetőleg meg is szűnjön. A szagnyomokat klórmentes fertőtlenítőszerrel távolítsa el, mert azok újra és újra jelölésre késztetik majd.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem