Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,

Mentett cicámnál tavaly áprilisban ránézésre epulist v. karcinómát diagnosztizált az állatorvos. Műtét során koagulálás és depurálás történt, mintavétellel, mely tovább lett küldve szövettani vizsgálatra. A vizsgálat eredménye jóindulatú proliferációt mutatott. Sajnos idén januárra újra oly mértékű burjánzás történt, hogy újbóli műtétre volt szükség. Tudna ajánlani olyan táplálék kiegészítőt,vagy bármit, ami ezt a folyamatot kissé meggátolná? (Jelenleg Vetri-DMG-t kap)
Köszönöm válaszát,
Kiss Andrea

2015.02.02

Állatorvos

Macskáknak ilyen esetekben én is a Vetri-DMG cseppket ajánlom, mert az egy nagyon jó készítmény és cicáknál is nagy biztonsággal alkalmazható. Azt ajánlom még, hogy beszéljen Dr. Vajdovich Péterrel, aki onkológiai szakrendelést tart és kérje ki a véleményét.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem