Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Magunkhoz vettünk egy 8 hetes kiscicát, akit a testvéreitől hoztunk el. Lakásban tartjuk bent és lesz olyan, hogy egy éjszakát egyedül kell töltetnie, illetve munka miatt nem leszünk mindig vele. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet hozzászoktatni egy kiscicát ahhoz, hogy egyedül is kell lennie? Amint egyedül van egy szobában, rögtön elkezd nyávogni, ha viszont odamegyünk hozzá, azonnal abbahagyja. Ez idővel kialakul majd nála, hogy egyedül is kell lennie, vagy van rá valamilyen mód hogy ezt megkönnyítsük? Válaszát előre is köszönöm!

2015.10.22

Állatorvos

Ha van rá lehetőség, akkor fokozatosan szoktassák hozzá ahhoz a cicát, hogy elmennek otthonról, úgy, hogy először csak rövid időre mennek el, majd növelik a távol töltött időt. Az első időkben, ha a kiscica nagyon izgatott, akkor segíthet, ha használják a Feliway sprayt vagy párologtatót. Erről a termékről részletesen olvashat az interneten. A készítmény olyan feromont tartalmaz, ami azt közvetíti a cica számára, hogy minden rendben van. Hasznos, ha a távozásuk előtt sokat játszanak a cicával és fáradtan hagyják otthon. Ne aggódjanak idővel ez a probléma megoldódik, amint a kicsi teljesen biztonságban érzi magát otthon.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem