Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Macskavásárlás előtt állok, és a kiszemelt cica farka születésekor 2 helyen “eltört”. kérdésem az volna, hogy ez korrigálható? Olvastam, hogy van erre esetleg megoldás.
Köszönöm
üdv
Vilmos

2016.10.03

Állatorvos

Kedves Vilmos!

Az, hogy lehet -e korrigálni, vagy sem, attól függ, hogy hol történt a sérülés, milyen súlyos- vagyis idegi sérülés van e, tudja e mozgatni a cica farkát stb. Sajnos általánosságban nem tudom azt mondani, hogy biztosan megoldható a probléma. Végső megoldásként szóba jöhet a farokamputáció, de ha nagyon fent kell elvégezni, az is okozhat későbbiekben problémát. Ha bizonytalan, vigye el a cicát egy orthopédiában jártas állatorvoshoz, aki biztosan a konkrétumokat látva fog majd tudni segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem