Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Milyen tünetekkel jár a méhgyulladás? Hogy lehet megállaptani? Csak ultrahangos vizsgálattal? Milyen kutyáknál fordul elő többször(amelyiknek voltak kölykei korábban, vagy amelyiknek nem volt soha?)
Előre is köszönöm válaszát!

2015.04.11

Állatorvos

Gennyes méhgyulladás bármelyik kutyánál kialakulhat, független attól, hogy voltak-e kölykei. Ezt a betegséget legjobban ultrahang vizsgálattal lehet megállapítani. Ha a méhszáj nyílt, akkor genny ürülhet a hüvelyen át a pérából, de ez nem minden esetben van így. A kutya bágyadt, levert, sokat iszik, sokat pisil, lázas, étvágytalan. Mindenképpen vigye az állatot orvoshoz,ha bármi szokatlant észlel, mert a gennyes méhgyulladás életet veszélyeztető állapot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem