Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Nemrég vettünk búcsút 5 hónapos szálkás szőrű tacskó kiskutyánktól. Először étvágytalanság és levertség jelentkezett nála, kb három nap után már csak görnyedten járt és már alig akart felkelni. Az állatorvos a röntgen felvételek alapján megállapította, hogy a kiskutyának szívmegnagyobbodása van, majd adott egy beutalót egy másik rendelőbe szívultrahangra. Sajnos a kiskutya még aznap éjszaka elpusztult így az ultrahangra már nem jutottunk el.

Az lenne a kérdésem Doktornőhöz, hogy mi okozhat ilyen problémát egy kutyánál? Mivel az első orvos azt mondta, hogy ő nem akar semmit mondani az ultrahang eredménye nélkül, a másik pedig el sem jutott addig hogy megvizsgálja, így válasz nélkül maradtunk, hogy mi okozhatta. Lehetséges hogy mi?

Válaszát előre is köszönöm,

Erika

2018.01.14

Állatorvos

Ha a vizsgáló állatorvos nem tudta, hogy mi a baja a kölyöknek, akkor én még nehezebb helyzetben vagyok. Minden oltása megvolt a kölyöknek? Nem nyelhetett le valami idegentestet a kölyök? Nem ehetett valami mérgező dolgot? Vírusfertőzések is károsíthatják a szívet, de az is lehet, hogy az már csak egy következmény. Sajnos csak kórbonctani vizsgálat tudná megmondani, hogy mi történt…Nem az önök hibája, szándékosan semmi rosszat nem csináltak és azonnal orvoshoz fordultak amint látták, hogy a kölyök beteg…

Vissza a kérdésekhez