Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Nagyon szeretnék tanácsot kapni, bár tudom, hogy vizsgálat nélkül nehéz bármit is mondani. A cicám majdnem 6 éves, menhelyről került hozzám 1/2 évesen. Évente kap oltást és féreghajtót is. Benti cica. Szinte állandóan gond van a székletével, de időnként teljes hasmenéssé hígul. (Korábban az ivással is gond volt, de a macskaitatót megszerette, a kiszáradástól nem kell tartani.) Az állatorvos tanácsára már nem változtatok a nedves táp márkáján, kapott már probiotikumot, de nincs változás. Jó étvágya van, túl jó is, utoljára 5,3 kg volt. Már nem szívesen számolok be róla a vizsgálatokon, mert csak kísérletezgetésnek érzem, amit mondanak. Mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszát.
Üdvözlettel:
Ágnes

2016.09.20

Állatorvos

Kedves Ági!

Az ilyen típusú krónikus hasmenéseknél komoly protokollok vannak amely vizsgálatok elvégzésével az esetek legnagyobb részében kiderül, hogy mi okozza a problémát és az állatok gyógyíthatóak. Első körben mindig egy diétával egy speciális féreghajtással és egy székletminta vizsgálattal szoktunk kezdeni. Ha ez nem hoz eredményt, tovább kell lépni, hasi ultrahang, vérvétel és esetleg endoszkópos vizsgálat irányába. Nem tudom ezek közül a vizsgálatok közül mi az ami megtörtént. Ha nem elégedett az eddigi ellátással, keressen fel egy gastroenterologust- pl Állatorvosi Egyetem- aki biztosan fog tudni érdemben segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem