Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Nagyon szépen köszönöm válaszát Drága Kiskutyám, Fülöpkémmel kapcsolatosan! Miután elolvastam a portoszisztémás sönt tüneteit, rádöbbentem, hogy 95%-ban ez lehetett a baj… Minden tünete stimmelt. Elolvastam ezzel a betegséggel kapcsolatosan egy tanulmányt és szomorúan láttam, hogy a kutyusok túlélési esélyei műtét vagy konzervatív kezelés után max. 3 év. Tehát, ha időben észreveszik sem igazán tudtak volna rajta segíteni… Legalábbis a tanulmány szerint!
Minden jót kívánok Önnek, tisztelettel és üdvözlettel: Bősze Barbara

2015.05.29

Állatorvos

Én is minden jót és megnyugvást kívánok Önnek ebben a nehéz időszakban! A fájdalom után gondoljon majd sok szeretettel arra a sok szépre amiben Fülöpkével együtt részük lehetett abban a fájdalmasan rövid időben, ami megadatott.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem