Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktorno!
Nagyon elkeseredett vagyok ,Mar nem is tudom hogy Hany allatorvosnal jartam a csincsillammal ,voltunk rontgenen az negativ lett ,a vervetel eredmenyre meg varni kell,a hatso fogai tul nottek megcsinaltattam a fogai is rendeben vanNAK ,volt neki kisebb hasi felpuffadas Gaz keletkezet a belecskeiben de kapott Ra gyogyszereket !igazabol màr minden rendben a csincsillammal de sajnos nem eszik eS sajnos senki nem tud /nem tudja megmondani hogy Miert nem eszik!:( Mar sajnos sokat fogyott fecskendovel etetem itatom ….a kedvevel nem nagyon van gond mert aktiv jokedju de neha csak gubaszt es alszik!:(nemtudom hogy tudnèk meg rajta segíteni!

2016.09.30

Állatorvos

Kedves Gazdi! Azt tudnám tanácsolni, hogy keressen fel egzotikus állat specialistát- Állatorvosi Egyetem/Egzotikus osztály vagy Exo pet pl , ahol szakszerű eszközökkel még egyszer átvizsgálják az állatot. Én személy szerint a fogaira tippelnék ismét, de a belgyógyászati kivizsgálás eredménye is fontos lehet.

Üdv, jobbulást

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem