Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
Nekem egy 3 és fél evés kaninchen tacskóm van.Ivartalanított.Már 4 orvosnál jártunk és eredmény egyenlő a 0 val.A kutyusom alhasán alig nőt ki a szőre.A fején is foltokba halványodik a szőr.Álltalában mindig olyan mintha korpás lenne.Amikor megszagolom kicsit büdös,inkább fanyar illata van.A füle folyamatosan olyan mintha koszos lenne.De az le is kopik neki de a szőrrel együtt.Voltunk vér vizsgálaton mert azt mondták talán pajzsmirigy probléma.De az eredménye jó.Kaptunk vitaminokat ami nem segített.Mi Royal canint adunk neki.Most gondolkodok hogy ki kéne próbálnom másik tápot.Én a select goldra gondoltam.Önnek mi a véleménye így láthatatlanba.Válaszát nagyon szépen köszönöm.Üdvözlettel Lívia

2015.12.17

Állatorvos

Szerintem itt most a diagnózis lenne a legfontosabb. Szerintem vigye el a kutyát egy bőrgyógyászati szakrendelésre, például Dr. Tarpataki Noémihez. Ő egy nagyon jó bőrgyógyász, van gyakorlata a ritkábban előforduló bőrbetegségek diagnosztikájában is. Vigyék magukkal az eddigi kezelési lapokat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem