Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Nemrég kaptam egy 2 hónapos német juhász kuvasz keverék kölyök kutyust és azt vettem észre hogy néha nagyon hígat néha pedig teljesen normális állagút ürít. Ez mitől lehet? Ezen kívül egyébként eszik iszik játszik alszik vidám ezért nem értem mitől lehet. Válaszát előre is köszönöm.

2015.01.14

Állatorvos

Okozhatja a problémát valamilyen táplálék, de ha mindig ugyanazt eszi, akkor valószínűleg kórokozó van a háttérben. Ha a probléma régebb óta fennáll, akkor a legjobb, ha a híg bélsárból mintát visz az állatorvosának, aki bakteriológiai és parazitológiai vizsgálatra tudja küldeni a mintát. Az orvos a vizsgálat során természetesen mást is javasolhat, hiszen ő látja az állatot. Nagyon fontos lenne tudni, hogy hány alkalommal kapott féreghajtót az állat és hogy ürült-e parazita a kezelések alkalmával.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem