Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő
nekem egyy bolognese kutyám van és a faránál állandóan rágja magát
nincs bolha benne fürdetjük és szeretném kérdezni hova lehetne elvinni kivizsgáltatni mert az állatorvos akihez hordjuk oltásra nem mond semmit mi lehet a baja
előre is köszönöm

2015.05.24

Állatorvos

Első körben a bűzmirigyeket kellene megvizsgálni, ha eddig nem történt meg. Sajnos a vakarózás hátterében allergia is állhat, hívjon fel több közeli állatorvost és a beszélgetés alapján válasszon egyet, akihez elviszi, akinél úgy érzi, hogy komolyan foglalkozik a problémával. Szakrendelésre akkor érdemes vinni az állatot egy távolabbi helyre, ha a rutin vizsgálatok nem hoztak eredményt, vagy ha a vizsgáló állatorvos úgy látja jónak, ha egy specialista is megnézné az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem