Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Nyár közepén beoltattuk a törpenyuszinkat myxomatozis ellen, ezután bepirosodott a szeme, és váladékozott. Visszavittük az orvoshoz, aki nem tapasztalt komolyabb problémát, szemcseppet írt fel neki, de azt mondta, hogy addig nem adja be a következő oltást, míg meg nem gyógyul. 4 hét múlva kellett volna visszavinnünk, de féltünk, hogy megint kijön ez a betegsége, esetleg az oltás miatt volt enyhe lefolyású betegsége. Az lenne a kérdésem, hogy ettől még megvan a hatása az első oltásnak? A helyzetet bonyolítja, hogy az utcáról fogadtuk be, ezért nem tudjuk, hogy kapott-e bármilyen oltást előtte. Válaszát előre is köszönöm!

2016.10.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ez függ attól is, hogy milyen vakcináról beszélünk. Többféle gyártó más és mást ígér. Az általánosságban elmondható, hogy az alapoltás után egy emlékeztető kell 4 hét múlva, különben NEM ALAKUL KI A MEGFELELŐ VÉDELEM! Sajnos egy oltás- ha előtt nem volt alapimmunizálás, nem eléggé hatásos.

üdv

Vissza a kérdésekhez