Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Nyolc hónapos, amerikai dingó fajtájú kutyusom van. Hamarosan kezdi a kutyasulit, aztán őrző-védő tanfolyamra megy, versenyeken is szeretném indítani. Arra lennék kíváncsi, hogy ehez a fitt életmódhoz melyik táp passzol a legjobban? Eddig fitactiv-ot evett, de mostmár látszik, hogy ez a táp nem a legmegfelelő a számára. Esetleg van még valami fontos dolog, a fajtával kapcsolatban? Sok oldalt át böngésztem, de sehol sem találtam erről a fajtáról.

2017.08.30

Állatorvos

A kutya még fiatal, másfél éves koráig ne terhelje túl. Adjon neki prémium minőségű kölyöktápot (pl.:Eukanuba, Hill’s, Royal Canin, Select Gold, Purina ProPLan, Britt, Orijen…). Felnőtt korában  pedig, ha tényleg napi szinten megterhelő feladatokat végez a kutya, akkor válasszon munkakutyáknak való tápot (pl.: Eukanuba platinum performance working & endurance-munkakutyáknak, Select Gold Active).

Vissza a kérdésekhez