EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Októberben került hozzánk egy kiscica, most kb. 7 hónapos. Eddig csak velünk lakott (panelben), de hétvégeken (kb 2 hetente) mikor hazautaztam, mindig hazavittem a szüleimhez, mert nem akartam itt hagyni egyedül. Ott nagyobb a ház, de az udvarra ott sem engedtük ki, nem akarom, hogy elkóboroljon. Az elmúlt 2 hétben végig otthon volt a szüleimnél, nagyon jól érezte magát. Most, hogy újra visszahoztam magamhoz, azt látom, mintha itt nem érezné annyira jól magát. Vidám itt is, de otthon sokkal több a tere van, ahol szaladgálhat, felfedezhet, és talán a szüleim még több időt is tudnak velem foglalkozni, mint mi a párommal.
Ezért az a gondolat fordult meg a fejemben, hogy lehet jobb lenne a cicának, ha többet lenne otthon, és néha egy-két hétre elhoznám magamhoz. Viszont itt merült fel bennem a kérdés, hogy ez neki mennyire jó? Mennyire árt az neki, ha utazgat, és legtöbbet otthon lenne, de azért itt is eltöltene néha kis időt?

Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan, de a legjobbat szeretnénk a cicának 🙂

Köszönöm válaszát és segítségét!

2016.02.05

Állatorvos

Ez nem igazán állatorvosi jellegű kérdés, ezért csak a véleményemet írhatom le. Szerintem a cicának a legjobb az állandóság. Egyes cicák jobban, mások kifejezetten nehezen viselik az utazást, azt igazából csak Ön láthatja, hogy kedvence melyik kategóriába tartozik. Természetesen sok függ attól, hogy mihez szokik hozzá az állat. Összességében én azt tartom jónak, ha az állatnak van egy állandó lakhelye és csak akkor utazik, amikor szükséges.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem